Wednesday, April 17, 2013

Biscuiti cu cocos

Delicioşi şi rapizi pentru masa de paşti.

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • 50gr de zahăr
  • 2 linguri de faina
  • 100 gr cocos (talaş)
Timp de preparare 10 min şi coacere 10-15 min.
Albuşurile se bat spuma cu zahărul, obţinem o bezea tare. Cocosul şi faina le unim, apoi atent adaugam în albuşurile bătute şi omogenizăm.

Paulina nu a dat formă biscuiţilor pentru ca " erau cam lipicioşi :) ", i-a aranjat cu lingura în forma de copt.


 Se coc 10-15 min la 150-175 °C  ( noi i-am rumenit puţin, aveţi grija ;). Daca aveti familia mai mare dublati sau triplati cantitaţile.
 PS: biscuiţii rămîn moi daca ii puneţi într-o punga sau într-un vas acoperit, ai noştri nu s-au uscat, i-am mincat :) 
Oferiţi şanse copilaşilor voştri de a se simţi utili !!
                           Pofta bună !!!

1 comment:

  1. InGa19:14

    Hmmmm arata atit de delicios.....

    ReplyDelete